Прочети още: Fripsy chicken

КОД 20504

Фрипси пиле, 50 гр.

25 бр.

 

 

Прочети още: Fripsy ketchup

КОД 20505

Фрипси кетчуп, 50 гр.

 25 бр.

Прочети още: Fripsy salty classic

КОД 20500

Фрипси сол, 50 гр.

25 бр.

 

Прочети още: Fripsy italian mix

КОД 20507

Фрипси италиански микс, 50 гр.

25 бр.

Прочети още: Fripsy hot dog

КОД 20501

Фрипси хот дог, 50 гр.

25 бр.

Прочети още: Fripsy cheese

КОД 14350

Фрипси сирене, 50 гр

25 бр.

Прочети още: Fripsy pizza Napoletana

КОД 20506

Фрипси пица, 50 гр.

25 бр.

 

Прочети още: Fripsy sour cream&onion

КОД 20512

Фрипси сметана и лук, 40 гр.

25 бр.

 

Прочети още: Fripsy MEGA PACK

КОД 16655

Фрипси Мега пак сол, 130 гр.

 

Прочети още: Fripsy MEGA PACK

КОД 20503

Фрипси Мега пак пиле, 130 гр.

Прочети още: Fripsy MEGA PACK

КОД 14650

Фрипси Мега пак кетчуп, 130 гр.